Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ludnichar SiteAdmin

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2011 6:35 pm Заглавие: Industrial Metal Hour (FB) |
|
|
http://www.facebook.com/event.php?eid=283334818352516
Цитат: |
Здравейте всички приятели на Industrial Metal Bulgaria. От известно време ми се върти в главата идеята да направя подобно "събитие", но лятото е предимно време за бири по пейките и т.н., за това реших че е по-добре да поотмине.
Идеята на събитието е всеки, който иска, да пуска любимите си неща на стената именно в този един час, като по този начин ще можем да уплътним часа със страхотна за всички ни музика и да научим нови групи и изпълнители, които да прибавим към собствените си плейлисти.
Ако идеята се хареса, ще го правим по-често разбира се!  |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Белоснежка същата

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2011 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Идеята е яка! Ще се включа ако съм около компа (което е силно вероятно). Нека постваме страшно яки песни на супернеизвестни индъстриъл банди и да се образовамееее (въпреки, че recommendations-a на ласт-а също върши работа, ама не е толкова напрегнато ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
number 100 Старшината

Регистриран на: 21 Дек 2007 Мнения: 339 Местожителство: Ledbury, UK
|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2011 7:02 am Заглавие: |
|
|
Зареждам бирите !!   Нека всички фенове разпространят това из Бука !! _________________ От: Жега
До: number 100
"Вчера влязох в профила на Тил във феисбук и там прочетох нещо като неговото мото - "Нуждая се от слънцето". Това ме зареди с оптимизъм. Решен съм да се боря докрай ! " |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ludnichar SiteAdmin

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2011 8:30 pm Заглавие: |
|
|
Обявявам частът на Industrial Metal-a за открит! |
|
Върнете се в началото |