Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
stef_lp

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DarkDi

Регистриран на: 07 Мар 2009 Мнения: 48 Местожителство: Велико Търново -The Forgotten city
|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 10:27 pm Заглавие: |
|
|
Знам ги от по времето когато имах Viva (2004 г. ехх тая '04 ...). Augen Auf тогава беше нашумяла, помня че мн се кефехме с баща ми тогава.... Лятото пък беше излязла Brennende Liebe ии още повече се бях запалила. После следва един гаден период,през който част от обърканите тийн метъли преминават - от LP до Токио Мотел (даже ме е срам от мен за този период,нвм сега съм доста по-добре ). И тъй, сега като разбрах че са дружки с Rammstein мн се зарадвах (вчера разбрах че са индустриал!!).. Само един въпрос абе Рихард и Деро защо толкова мн си приличат?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
number 100 Старшината

Регистриран на: 21 Дек 2007 Мнения: 339 Местожителство: Ledbury, UK
|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 10:58 pm Заглавие: |
|
|
DarkDi написа: |
...... че са индустриал!! |
.... Хм ..... Не искам да казвам лоши думи по адрес на харесваната от доста потребители във форума група, но за мен те са доста далеч от "индъстриъла" и музиката йм ми е доста анти ..... Е, казах го !! От доста време пазех критиката си за тях, ма сега я излях .. _________________ От: Жега
До: number 100
"Вчера влязох в профила на Тил във феисбук и там прочетох нещо като неговото мото - "Нуждая се от слънцето". Това ме зареди с оптимизъм. Решен съм да се боря докрай ! "
Последната промяна е направена от number 100 на Чет Мар 12, 2009 11:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DarkDi

Регистриран на: 07 Мар 2009 Мнения: 48 Местожителство: Велико Търново -The Forgotten city
|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 11:01 pm Заглавие: |
|
|
амии.. да и на мен не ми се вярваше ама е така.
"Oomph! е германска Industrial metal група.Като Oomph! в буквален превод означава сексапил.
Бандата е свормирана през 1989 в Лолфсбург, Германия.
Те са създателите на новите музикални смеси hard metal music и industrial sounds известни като
Neue Deutsche Härte. " |
|
Върнете се в началото |
|
 |
number 100 Старшината

|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 11:04 pm Заглавие: |
|
|
DarkDi написа: |
Те са създателите на новите музикални смеси hard metal music и industrial sounds известни като
Neue Deutsche Härte. " |
 _________________ От: Жега
"Вчера влязох в профила на Тил във феисбук и там прочетох нещо като неговото мото - "Нуждая се от слънцето". Това ме зареди с оптимизъм. Решен съм да се боря докрай ! " |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stef_lp

|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 12:18 am Заглавие: |
|
|
Е да били са някога индъстриъл.. и не са май много 'дружки' с Rammstein.. дори обратното. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ludnichar SiteAdmin

|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 1:06 am Заглавие: |
|
|
А кво са като не са industrial? rnb с елементи на хаус?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Жега

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 5:05 pm Заглавие: |
|
|
За рингтон Labyrinth e баш - втори месец телефона ми "цък-цък-цък"  _________________ und warum! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
number 100 Старшината

|
Пуснато на: Чет Фев 25, 2010 9:44 pm Заглавие: |
|
|
Oomph - Truth Or Dare [2010]
 _________________ От: Жега
"Вчера влязох в профила на Тил във феисбук и там прочетох нещо като неговото мото - "Нуждая се от слънцето". Това ме зареди с оптимизъм. Решен съм да се боря докрай ! "
Последната промяна е направена от number 100 на Пет Юли 30, 2010 11:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FANatic

|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2010 3:53 pm Заглавие: |
|
|
хахаха, боже боже, number, ти гледам че и от самолети разбираш  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
number 100 Старшината

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 11:17 pm Заглавие: |
|
|
Самолети - НЕ !! Виж по ме бива по танковете  _________________ От: Жега
"Вчера влязох в профила на Тил във феисбук и там прочетох нещо като неговото мото - "Нуждая се от слънцето". Това ме зареди с оптимизъм. Решен съм да се боря докрай ! " |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kolian

|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2011 9:00 pm Заглавие: |
|
|
Update from FLUX concerning new album, tour, ... !
We wrote more than 60 songs for the new record, tried many different and new ways of writing, recording and producing the new songs which took a while but also was very interesting for us and will bring out a lot of new and good stuff that is exciting us and hopefully will excite our fans, too.
In some songs, there will be more rocking guitars t...han ever before, some songs are full of electronic synthesizers and early OOMPH! - EBM - influences, some songs a with a lot of accoustic instruments like real celli, trumpets, horns, pianos, harpsichords, percussions, choirs... the range is from ballads to stomping rock smashers to electronic danceable stuff... a very wide spread range... hopefully you will be suprised every minute while you are listening!
We decided to record and produce 20 tracks and than decide and choose the best songs to release on our 11th album.
The schedule for the release is by now:
End of recording the album in the end of november 2011, first single will be released in the middle of March 2012, album released in the end of March 2012, then we are playing the summer festivals 2012 and our European tour for the album will start autumn 2012.
(This can change, if we need more time for the production...but we hope not!)
There is no album title yet...
Thx for your support and patience !!!
Голямо време за нови албуми настава скоро ( сложете го в порядъка от 6-7 месеца ). Мегахерците отложиха от октомври за януари,Ледоразбивачите и те се бавят, и други,но ето малко по-конкретно от Уумф! . _________________ Quem deus vult perdere, dementat prius |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rammstein_fenka Докоснала Рихард

Регистриран на: 24 Сеп 2009 Мнения: 392 Местожителство: Враца/Варна
|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2011 10:30 pm Заглавие: |
|
|
Айййй, ето затова наистина нямам търпение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Белоснежка същата

|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2011 10:37 pm Заглавие: |
|
|
Последният албум не ми допадна, но... многото песни звучи добре
Със сигурност ще извадят нещо добро. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stef_lp

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2011 11:09 pm Заглавие: |
|
|
Мене пък Monster доста ме изкефи навремето, даже сега ще си го пусна да си припомня, надраснах го този стил, но пак на моменти си ме кефи. Иначе много кофти така като обявават отдалеко Май monster-a доста пъти го отложиха или се лъжа? и пак така отдалеко.. дано с този не е така. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|