Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
WienerBlut 23 Approaching

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2010 4:08 pm Заглавие: |
|
|
kasaba написа: |
Някой снощи гледал ли е Фрактура, даваха ли някакви неизлъчвани кадри от концерта? До колкото разбирам, май няма как да се докопаме до предаването след свършен факт. |
Аз гледах Фрактура-та.. беше адски тъпо.. само Поздравът на ловеца даваха и толкова Нищо повече! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nana

|
Пуснато на: Сря Сеп 22, 2010 7:58 pm Заглавие: |
|
|
Търся авторска музика за късометражен филм. Зная, че много от съфорумците правят музика и то доста добра. Заплащането ще е символично, защото бюджет няма. Ще се радвам ако се намерят ентусиасти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
9teen8t9 as Partyboy

Регистриран на: 07 Яну 2008 Мнения: 584 Местожителство: София/Свищов
|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2010 1:37 pm Заглавие: |
|
|
имам нужда от човек със фейсбук акаунт и като приятел в него да е Гергана Попова от приятелите от ironmaiden. В една от старите й профилни снимки, на която не е тя не е изобразена, един нейн приятел и праща линк към едно изпълнение на една банда на някакъв фестивал.
Снимката е на момиче с черна коса и някакви лилаво-сини кичури.
Бандата от линка , е на фестивал на живо пеят. Вокалиста е Жена. Стилът бих определил като малко пънк. Беше нещо от сорта на Дизастърс или Дилистърс или Дипистърс. Но все немога да се доближа достатъчно че търсачката да ми оправи автоматично объркването. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rammstein_fenka Докоснала Рихард

Регистриран на: 24 Сеп 2009 Мнения: 392 Местожителство: Враца/Варна
|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2010 3:15 pm Заглавие: |
|
|
The Distillers - The Hunger Live |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nana

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Търся едно клипче , беше представяне на Рамщайн във Франция от някаква тамошна телевизия, в клипчето показваха някакви наденици, Флаке говореше за френската кухня, показаха онази прасекиня, дето беше написала книга за Тил като вампир, а Тил казваше на "френски": Жи ву дре ашанте ун мадам пур л`амур. je voudrais acheter un madame pour l'amour Та много ми трябва това нещо, бях си го запазила в любими, а не мога да си вляза в профила в you tube. Ще съм много благодарна, ако някой се сеща за клипа и пусне линк.
ПП Намерих го  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kazekage-sama

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2011 3:14 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте! Въпросът ми е относно това дали някой е правил поръчка от Amazon и по-конкретно сигурно ли е? Т.е. въвеждам номера на картата ми, те си теглят парите и ми изпращат стоката. Това ли е? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mad max Meat Popsicle

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 1:11 am Заглавие: |
|
|
Искам да 'питам, понеже съм Прос': на московския концерт през 2004-та, от който на DVD е записана песента Moskau, ония каки от Тату ли са на сцената, или нек'ви други девчеонки са подбрали немците? _________________ "Hear Me Roar"
....................
"Vorwärts Männer-mir nach!!!"
....................
ICH WILL... ich will dass ihr mir vertraut... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
du Site Admin

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 1:24 am Заглавие: |
|
|
Други са момите. Даже бях гледал отнякъде кадри от кастинга. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
riddick_01
|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 12:07 pm Заглавие: |
|
|
За въпросните девочки съм гледал само едно behind the scenes клипче - http://www.youtube.com/watch?v=EDUCatnnujs
Ако някой намери и кастинга, да поства, че да се порадваме на тамошните адреналинки  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
9teen8t9 as Partyboy

Регистриран на: 07 Яну 2008 Мнения: 584 Местожителство: София/Свищов
|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2011 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Някой ако може да сийдне групата "black light discipline" албума empire 2008 в замундата, че има само 1 сиидър, от който не ме пуска. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nana

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 9:10 am Заглавие: |
|
|
Това май е за темата за хвалбите, но и тук става. От първия си суров материал, както бях между небето и земята след снимките, си пуснах Рамщайн и ми светна, че това, което съм снимала, си е направо за клип на lifad. И го монтирах криво ляво, колкото да се изкефя с какво еднакво мислене сме. Проблемът е, че не знам къде да го кача, за да ви го покажа, та и вие да се изкефите. В you tube ми махат звука заради авторските права. Та някакви идеи? 216 MB е цялото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
du Site Admin

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 9:38 am Заглавие: |
|
|
Изпрати ми твои контакти (Skype) на ЛС и ще измислим нещо с хостинга. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Necromancy

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2011 9:41 pm Заглавие: |
|
|
Имам въпросче към тези, които са по-запознати с компютрите от мен...чух наскоро за програмата Garage Band, която е за звукозапис, обаче, за жалост, работи в различна операционна система (мдаа, Информатика за 8 клас...) Та ако някой може да ми препоръча някоя подобна програма, само че за Уиндоус (Sound Recorder-а е с доста кофти качество...), ще съм много благодарна (: _________________ Ein kleiner Mensch stirbt nur zum Schein
wollte ganz alleine sein
Das kleine Herz stand still für Stunden
so hat man es für tot befunden
Es wird verscharrt in nassem Sand
mit einer Spieluhr in der Hand |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kolian

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mad max Meat Popsicle

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2011 12:46 am Заглавие: |
|
|
не съм сигурен, че разбирам задачата... какви трябва да са тези Символи? _________________ "Hear Me Roar"
....................
"Vorwärts Männer-mir nach!!!"
....................
ICH WILL... ich will dass ihr mir vertraut... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|