Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
das_modell

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 1:15 pm Заглавие: RAMMSTEIN - Liebe ist fur alle da |
|
|
ПРЕМАХНАЛ СЪМ ЛИНКА ЗА ДОБРОТО НА ФОРУМА! _________________

Последната промяна е направена от das_modell на Пет Юли 17, 2009 9:19 am; мнението е било променяно общо 5 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
christoph_schneider

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 1:35 pm Заглавие: |
|
|
Да, нещо малко по-различно от това с което сме свикнали, естествено рам-стила се разпознава... Не е лоша песента, но нека чуем и другите... чакали сме 4 години ще изчакаме още няколко месеца... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Titan

Регистриран на: 27 Авг 2007 Мнения: 460 Местожителство: Brill's Inn, near Undercity, Azeroth
|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 1:42 pm Заглавие: |
|
|
Не е лоша ли?!
Страхотна е!
Бахти, къв е тоя скептицизъм? Ако някой чака втори "Stirb Nicht Vor Mir", да забрави Тва е пътя - темпо, мощни рифове, здрви барабани, соло и много куфеене! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
das_modell

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Дам, тази песен ,стила й прилича малко на стила на Slipknot?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
du Site Admin

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 2:04 pm Заглавие: |
|
|
Странна смесица са направили този път...определено не ме грабна от първата секунда и звученето на припева малко ме подразва.
Мисля да я слушам цял следобед пък да видим...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ludnichar SiteAdmin

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 2:34 pm Заглавие: |
|
|
ЕБАСИ НЕНОРМАЛНИЯ ИНСТРУМЕНТАЛ!!!
Не съм вярвал, че ще го кажа, но само вокалите ми се струват малко не на място...
Песента определено не прилича на Рамец, но е супер добра! Ще е нечовешкия албум, усещам го! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mad max Meat Popsicle

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 2:35 pm Заглавие: |
|
|
Някак си ми е странно, след толкова време... барабаните радват, това ми е 1вото впечатление, иначе аз като du смятам да цикля следващите часове на тази песничка, току-виж ме е откъснала от руската поп сцена...
-----------------------------------------------------------
Иначе нямам търпение да чуя още по-твърди песенки, ако може и да не са за die Liebe, ще е идеално. _________________ "Hear Me Roar"
....................
"Vorwärts Männer-mir nach!!!"
....................
ICH WILL... ich will dass ihr mir vertraut... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Белоснежка същата

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 2:44 pm Заглавие: |
|
|
das_modell написа: |
Дам, тази песен ,стила й прилича малко на стила на Slipknot?  |
Сори за оффтопика, ама би ли се изразил по-точно какво намираш общо със Слипнот?
Не се опитвам да се заям, просто ми е интересно . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PAMSTEIN

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Добра е песничката на пръв поглед, подозирам че след няколко слушания ще ме грабне още повече . Малко бяга от Рам-стила най-вече с темпото си - не е характерното по-бавно и тежко, което обожавам, но пак е уникална. Да не забравяме, че разнообразието е част от чара на Рамщайн  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Titan

Регистриран на: 27 Авг 2007 Мнения: 460 Местожителство: Brill's Inn, near Undercity, Azeroth
|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 4:13 pm Заглавие: |
|
|
Или аз съм глух, или в офиса не се чува добре, ама наистина не схващам за какво говорите... бяга от Рамщайн стила?!
Хм, кое точно бяга? Адски не съм съгласен, пичове.
Разбирам да сте чували 3 песни или само Mein Teil, ама всички тука знаете дискографията наизуст и пак говорите за бягане от стила
Просто песента е нова и хората не тъпчат на едно място, това е "бягането". Темпото също не е нещо ново - чували сме Eifersucht, Links 2-3-4, Zwitter, Zerstoren... Честно казано 100 пъти предпочитам песни с такова темпо, отколкото "характерното" по-бавно темпо.
Но както и да е. Явно като я чуете още някой и друг път ще видите, че това си е баш в техния стил  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Delfonix

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Песента е супер! Преди малко пренебрагваха барабанитe, но според мен е мгого дорбро включване.Ако някой които е по "на ти" с немския да качи превод, че на мен лично ми бягат някои думи ще съм му много благодарен.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
schumcho

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 4:49 pm Заглавие: |
|
|
НАЙ-НАКРАЯ ДОЧАКАХМЕ!!! Първото впечатление - Шнайдер е на висота, страшни барабани, китарите също си звучат типично по рамщайнски, както си ги знаем. Има и много Флаке-намеса, естествено, а колкото до Тил - с всеки албум сякаш стилът му на пеене е различен, но всичките са страшни! Точно днес нямам много време, но сигурно утре ще се заема с тежката задача да lyric-на песничката с превод на БГ, стискайте палци да се справя, ако, разбира се, не излезе довечера в някой сайт за текстове, откъдето само ще я преведа  _________________ http://www.facebook.com/schumcho
Reise, reise, Seeman, reise,
und die Wellen weinen leise.
In ihrem Herzen steckt ein Speer,
bluten sich am Ufer leer... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kolian

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 6:07 pm Заглавие: |
|
|
Супер си е песента.Припевът ме грабва особено много и краят,а колкото до стил Рамецът са много стилове  _________________ Quem deus vult perdere, dementat prius |
|
Върнете се в началото |
|
 |
du Site Admin

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 6:22 pm Заглавие: |
|
|
Жорка принципно съм съгласен с теб. Аз имам едно на ум и факта, че сме чакали много време и можеби затова идва малко изневиделица тая песничка.
След стабилно прослушване (само нея в Winamp листа) мога да кажа, че посвикнах доста и си имам фаворитни моменти вече. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
das_modell

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 6:27 pm Заглавие: |
|
|
Сега ще чакам някои пичове, ако може да я пуснат с 320 kb/s качество или ще ги помоля да ми дадът текста на песента  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|